Grups Creixement Personal

Tallers "Conrear les emocions" forma part del programa ENOSALUT del Celler Colet 

Què es?


És un espai de confiança on compartir vivències i experiències de la vida amb altres persones, amb l’objectiu de facilitar un procés d’autoconeixement per aconseguir benestar i pau interior. Un espai per a experimentar de manera presencial dinàmiques per trencar vells paradigmes i aprendre a cuidar les emocions

 

A qui va dirigit?

A persones majors d'edat amb ganes de compartir, aprendre i millorar com a persona.


Objectius Generals

Les persones participants milloraran el seu benestar emocional, i augmentaran la seva qualitat de vida personal i/o professional.  

Objectius específics


Metodologia

 

El treball amb els grups de creixement personal és presencial, i cada persona participa és font d’inspiració i a la vegada és nodreix de les experiències viscudes dels altres participants. Les converses creen possibilitats i aprenentatge.

 

Les persones participants del grup de creixement personal son els protagonistes i part activa de cada sessió.

 

Cada sessió és treballa a partir de metàfores relacionades amb la natura, principalment amb la metàfora del cicle del cultiu del raïm.

 

Cada sessió és una part i un tot alhora, és un aprenentatge a partir del sentir i viure en primera persona els conceptes, i amb connexió permanent amb la natura. 

 

S’utilitzen diferents metodologies per tal d’aconseguir els objectius de la jornada: Coaching, Ecologia Emocional, Alba Emoting.Aquests tallers es desenvoluparan a l'Hisenda Romaní, una masia del segle XVIII situada en mig de les vinyes del Penedès.

Si vols més informació consulta la seva web http://colet.cat/ o envía mail a enosalut@colet.cat